tisdag 12 februari 2019

Veckans topplista, v 7. Alla hjärtans dag.


Veckans topplista handlar om feelgood eller feelreal för hela slanten ... så där lagom hjärtevärmande inför alla hjärtans dag. En del väljer säkert att tipsa om böcker inom genren Romace men det är inte riktigt min grej att läsa. Jag gör det ibland och blir lika besviken och förvånad på mig själv varje gång.


 • Ditt eller mitt hjärta - vinnare av Lovereads by Forums novelltävling, lagom till alla hjärtans dag. Det är en kortroman, genre Romance förvisso, men den är fin ändå. En utförligare recension kommer på just Alla hjärtans dag, så kika gärna in här då och läs mer.
 • Plocka upp vilken av Lucy Dillons böcker som helst och du har härlig läsning framför dig. Och så levde de lyckliga kan nog ändå vara min favorit bland en rad skatter.
 • Samma sak gäller för Jojo Moyes alla böcker. Läs och njut av feelreal, eller feelgood med tuggmotstånd som jag också kallar det för.
 • Sophie Kinsella har skrivit en rad varma, skojfriska och härliga romaner, både för vuxna, unga vuxna och barn. Var är Audrey till exempel, har en lite allvarligare ton, vilket jag gillar, men för Alla hjärtans dag valde jag ut Bröllopsnatten som jag läste långt innan jag började bokblogga.
 • Nora Roberts är produktiv. Jag har inte läst mer än några få av hennes böcker, så på den punkten lovar jag bot och bättring. 

Kortfattat. Vinnarnovellen och sedan fyra säkra kort om du vill ha en riktigt mysig lässtund.

14 kommentarer:

 1. Dillon, Moyes och Kinsella skriver så mysiga böcker! Har bara läst enstaka böcker av dem, men gillar allt jag läst hittills.

  SvaraRadera
 2. Det där är min typ av böcker det :-)

  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 3. Två av dessa böcker har jag läst.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Dillon och Moyes har jag läst några böcker av. Tack för tips om de andra!

  SvaraRadera
 5. Härligt mysiga böcker perfekta för denna vecka!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för trevliga tips, två har jag läst.

  SvaraRadera
 7. Lucy Dillon har jag en del oläst av. Köpte på mig alla som fanns utgivna i pocket efter att jag hade läst min första av henne :)

  SvaraRadera
 8. Jag har inte läst något av Dillon än men Ditt och mitt hjärta la jag till min bokhylla i Storytel.

  SvaraRadera
 9. Håller med om Dillon och Moyes :-)

  SvaraRadera
 10. har läst en Moyes och har en Lucy Dillon i hyllan oläst. kinsella oxh Nora Roberts känner jag till

  SvaraRadera
 11. Inte läst någon av dessa titlar, men en annan av Dillon som jag tyckte oväntat mycket om.

  SvaraRadera
 12. Etthundra mil tycker jag var väldigt fin:) Tack för övriga tips!

  SvaraRadera
 13. Novelltävlingsvinnaren ska jag nog läsa, men det blev inte nu till Alla hjärtans dag.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.