fredag 22 februari 2019

Snart är min nästa bok här


Nu dröjer det inte länge förrän jag får hålla den här fina boken i mina händer, som jag längtar. Nästan mer den här gången än när min debutbok skulle komma. Fortfarande är det ogreppbart det här med att jag faktiskt är författare, men jag tror att jag börjar närma mig insikt, därav känslan. Så stort. Så stolt. Så glad. Så spänd av förväntning inför mottagandet. Hur kommer du, min läsare, att reagera?!

Det är inte meningen att ta hästen, men när jag möter den i skogen kan jag inte låta bli. Jag har alltid drömt om en så här vacker skimmel. 
Utan att jag riktigt vet hur det har gått till har jag gömt undan hästen på campingen där jag och pappa bor.

Jag heter Mi-Rakel Tapper. Jag dog i samma ögonblick som jag föddes. Men sedan började jag leva. Det är miraklet. Ingen trodde att jag skulle överleva. Sedan trodde ingen att jag skulle lära mig att gå. Men jag kan till och med springa, fast jag har cerebral pares. 
Och nu ska jag visa dem alla att jag också kan ta hand om en häst. En väldigt hemlig häst förstås.

Mirakel och hemligheter finns att förbeställa hos Idus, Adlibris och Bokus.

6 kommentarer:

 1. Boken låter väldigt tilltalande och fin så jag förstår att du längtar! Två böcker är inte illa och jag är säker på att det blir fler!

  Kram

  SvaraRadera
 2. förstår arr det är stort och att du är stolt. det ska du vara
  jag har beställt boken och ser fram emot att få läsa den. tyckte så bra om den första boken
  kram

  SvaraRadera
 3. Förstår att du längtar till att få hålla den i handen.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Det måste vara en häftig känsla! :)

  SvaraRadera
 5. Spännande och häftigt! Gillar verkligen omslaget också - stort GRATTIS till din nya bok! :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.