torsdag 14 februari 2019

Ditt eller mitt hjärta av Elvira Berg


Vad jag förstår har det blivit tradition med en allahjärtansdag-novell från Lovereads by Forum. Det vinnande bidraget av årets snabblästa kortnovell (du läser den på en halvtimma max) Ditt eller mitt hjärta är skriven av Elvira Berg. Jag har tidigare läst hennes Grindvakterskan.

Ett bra val för alla hjärtans dag.

En småtrevlig Romance där handlingen komprimeras och går "o-trovärdigt" snabbt för att kunna rymmas i det här kortformatet.

Ditt eller mitt hjärta är en varm och kärleksfull novell om vad som kan hända vid oväntade möten, och om att människor inte alltid är vad de först verkar vara.Sanna är designer och ensamstående mamma till pojken Elliot, och drömmer om att öppna en egen ateljé i butikslokalen i huset där hon bor. Hon måste bara trolla fram den där handpenningen för lokalen först...Bastien är fotograf och behöver en studio att plåta och redigera sina bilder i. När lokalen i hans hus äntligen blir ledig försöker han snabbt lägga vantarna på den.Sanna och Bastien är rivaler om en lokal de båda, av väldigt speciella anledningar, behöver. Men när de ses för att försöka lösa problemet upptäcker de att de har mer gemensamt än de någonsin kunnat tro.Elvira Berg
Ditt eller mitt hjärta
Lovereads by Forum
via Storytel
ISBN: 9789188801425
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Önskar dig en fin och bra alla ❤ dag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Skulle gissa på att den där lokalen går att dela på :-)

  Ha en fin Alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 3. Passande läsning en dag som denna!

  Kram och ha en fin kväll.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.