tisdag 8 januari 2019

Veckans topplista, v 2 Böcker jag ville läsa 2018 men inte hann medFörutom en del recensionsexemplar som jag fick förra året och som ligger kvar i hyllan står dessa båda som jag köpte på bokmässan 2018 och väntar på att bli lästa. Jag ser fram emot båda två, de är inga hyllvärmare. Inte heller recensionsexemplaren om någon nu skulle få för sig det. Jag ser mycket fram emot dem. Det är enbart tidsbrist som har fått dem att dröja kvar. Men i år ... ja, i år ska jag väl ändå hinna?

Fler svar hittar du här

19 kommentarer:

 1. Jag blev imponerad av allt du planerar för det här året, som du skrev i ett tidigare inlägg. Hoppas du hinner med allt, mycket som lät riktigt spännande! Och så hoppas jag att din energi kan spilla över litet på mig, så att jag också hinner skriva klar min bok och även läsa andras.

  SvaraRadera
 2. Har läst båda och de är bra!

  SvaraRadera
 3. Ung i ghettot var jag väldigt nyfiken på när den kom, då syntes den precis överallt. Nu hade jag glömt bort den så tack för påminnelsen.

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna för att du hinner! :)

  SvaraRadera
 5. Jamie Fords bok skulle jag kunna tänka mig.

  SvaraRadera
 6. Så mycket böcker så lite tid... De båda böckerna är jag också nyfiken på.

  SvaraRadera
 7. hihi! tror du att 2019 är ett längre år på något sätt? jag tänkte ransonera bokinköpen lite i år. kanske

  SvaraRadera
 8. Va!!!!!!!!! hann du inte läsa dom ;-)
  Skönt att höra att även du som är maratonläsare inte hinner med ibland :-)
  Kram Carin

  SvaraRadera
 9. Två intressanta böcker som jag gör en notering om. Har läst ut böckerna som jag lånade förra veckan så ett besök på bibblan måste hinnas med. Förhoppningsvis i morgon om jag har tur...

  Kram

  SvaraRadera
 10. Ung i ghettot är jag lite nyfiken på.

  SvaraRadera
 11. Har inte läst någon av dem och kände inte till heller.

  SvaraRadera
 12. Ung i ghetto har jag läst, den var riktigt bra.

  SvaraRadera
 13. Alla böcker en vill läsa och så tiden som går så fort....Ung i ghettot är jag nyfiken på.

  SvaraRadera
 14. Båda böckerna låter intressanta!

  SvaraRadera
 15. Båda böckerna ovan är otroligt läsvärda.

  SvaraRadera
 16. Dom böckerna hann inte jag med att läsa heller :-)

  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 17. Ung i ghettot hade jag höga förväntningar på men blev lite besviken.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.