fredag 11 januari 2019

Veckans helgfråga, v 2


Har valet av genre ändrats med åren, och i så fall, varför?

För egen del har det inte skett någon förändring. Jag föredrar fortfarande feelgood och drama som är så verklighetstroget som möjligt. Jag vet inte riktigt vad som skulle få mig övertygad att byta favoritgenre mot en annan. Om det skulle vara en ålderafråga betyder kanske det att jag fortfarande är ung och inte har åldern inne.

12 kommentarer:

 1. Jag brukar variera och försöka läsa lite olika, just nu inne i en deckarperiod.

  SvaraRadera
 2. Det är inte dumt att läsa favoritgenrer, varför byta om en inte känner för det ;)

  SvaraRadera
 3. jag kan fortfarande läsa om det yngres liv - för jag har gott minne :)

  SvaraRadera
 4. Varför byta om man hittat sin genre? Jag gillar inte fantasy och kämpar inte med att försöka "lära mig".

  Kram

  SvaraRadera
 5. Favoritgenren har nog inte ändrat sig för mig, däremot har läsningen kanske utökats med andra genrer.

  SvaraRadera
 6. Det finns väl nog inget behov att byta som kommer med ålder, tror jag. Men för mig har det blivit lättare att strunta i sånt man "borde" läsa.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar att läsa väldigt blandat.

  SvaraRadera
 8. Jag tror mer att det handlar om, för mig, att ha hittat böcker som passar mig i andra genrer. Jag läser fortfarande nästan inga biografier för det tråkar ut mig. Det läser jag bara i arbetssyfte och inget annat.

  SvaraRadera
 9. För min del har intresset för deckare minskat markant, även om jag läser en och annan fortfarande.

  Ha en finfin lördag!

  SvaraRadera
 10. Jag läser blandat och har nog alltid gjort det.

  SvaraRadera
 11. Feelgood läser jag inte så ofta.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.