lördag 19 januari 2019

Tempelprästens hemlighet av Carolina Miilus-LarsenTänk om man kunde resa bakåt i tiden. Hur häftigt hade inte det varit? Tanken får i alla fall mig att gå igång och jag läser den här typen av böcker med stor behållning. Det är ett spännande sätt att lära sig mer om historian på.

TÄNK DIG att du hittar ett mystiskt klot som ligger inkilat mellan två stenar på sjöbotten. Ett klot som visar bilder från ett annat liv du har levt. Och tänk dig att du med hjälp av klotet kan få resa tillbaka i tiden och vara den personen som du var då. Skulle du våga? 
Med hjälp av klotet hamnar tvillingarna Mia och Stella i Inkariket precis när européerna har upptäckt hur mycket guld och silver det finns att stjäla där. Men hur ska två elvaåringar kunna stoppa de brutala krigarna och vad är det egentligen han vill, den där läskiga tempelprästen som stirrar på dem? 
Efter DIAMANTTJUVAR PÅ TITANIC kommer nu den andra fristående delen i äventyrstrilogin om två modiga barn som gör allt de kan för att förhindra en gigantisk katastrof.

Carolina Miilus-Larsen
Tempelprästens hemlighet
Idus förlag
recensionsexemplar
ISBN: 9789175778686
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Det låter som en spännande bok som säkert uppskattas av många!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter som något jag hade älskat som yngre :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.