onsdag 30 januari 2019

Smultron och svek ... bär-serien av Eva Swedenmark och Annica Wennström


Det här är serien om familjen kring den italienska restaurangen la Stella. Den första delen, Smultron och svek läste jag för flera år sedan och har sedan köpt på mig resterande böcker. Vissa böcker är bara såna som jag vill ha i hyllan, och det här är några av dem. Nu har jag fått höra att en femte del är på gång, Hjortron och hjärtan, som kommer i juni -19. Då passar det sig bra att jag precis har sträckläst dessa härliga relationsromaner.

Nu kan jag inte låta bli att sitta här och fundera på vad det finns fler för bär. Körsbär, jordgubbar, blåbär ...

Blåbär och bråk
Körsbär och kärlek
Jordgubbar och jubel

... men det är bara för att jag dels är yrkesskadad, dels tycker om serien så och inte vill att den ska sluta "redan".

3 kommentarer:

 1. Vilka läckra böcker! Rent utseendemässigt alltså, jag blev allt sugen på bär nu :-) Sen började mina tankar gå precis samma vägar som dina och spåna efter fler presumtiva boktitlar i serien :-D

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Du ser du har redan fixat titelnamnen på deras näst kommande i serien.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Jag har de två första i en gammal utgåva olästa i hyllan!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.