onsdag 23 januari 2019

När benet kapades började mitt liv av Sonia ElvstålDet är bara januari och redan har jag hunnit läsa två biografier. Den här gången en berättelse om hur en olycka och en förlorad kroppsdel kan vända allt upp och ner - fast till det bättre.

Före Sonias olycka hade hon tusen drömmar. Hon hade massor av ideer om allt som skulle göra henne lyckligare”bara jag har en gård, bara jag har en häst, bara jag har en stuga till fjälls, en lägenhet i utlandet, egentid”…Hon visste inte då, att en vänstersväng med motorcykeln.En olycka.Skulle bli vändningen till ett bättre liv …Sonia Elvstål
När benet kapades började mitt liv
Jengle Förlag
via Storytel
ISBN: 9789187309687
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

  1. Ger tummen upp för denna.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Har varken läst den eller hör talas om den tidigare. När livet ställs på sin spets så får man omvärdera mycket så jag misstänker att det är tänkvärd läsning även om ditt betyg inte hamnade i topp.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.