måndag 14 januari 2019

Mitt liv och mina hundar av Anders BaggeSå här i början av nya året har jag reflekterat över att jag väldigt sällan läser biografier. När det blev dags att välja ny bok valde jag därför Mitt liv och mina hundar för att jämna ut den ström av romaner jag läser. Jag har alltid tyckt att Bagge verkar vara en snäll och harmonisk människa, dessutom tycker jag om hundar så valet av biografi var lätt. Läsningen är intressant och trevlig.

Iris, Sonja, Selma, Ebba och jag!

För snart tio år sedan klev Anders Bagge in i Idolstudion och svenska folkets hjärtan. Han blev känd som den glada och känsliga nallebjörnen, den som såg alla. Men bakom fasaden fanns stråk av mörker. Under flera år led han av panikångestattacker som var nära att knäcka honom. En väg ut ur dessa var kärleken till de hundar som blev en allt större del av hans liv.
Med mycket humor och stor sårbarhet delar Anders Bagge här med sig av sin historia. Han berättar inte bara om de avgörande händelserna som ledde fram till den framgångsrika karriären som musikproducent, utan är också ärlig om de kriser som han har gått igenom, som faderns död och försäljningen av Murlyn Music. Framför allt berättar han om kärleken till Saga, Esther, Iris, Sonja och de andra hundarna i hans liv. Hundar som har hjälpt honom genom både ljusa och mörka stunder.

Anders Bagge
Mitt liv och mina hundar
Bokförlaget Forum
via Storytel
ISBN: 9780777772850
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Den boken vill jag läsa! Gillar Bagge och har sett hans hundprogram på TV också :-)

  Ha en bra start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Människans bästa vän.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Jag läser sällan biografier men denna skulle jag kunna tänka mig. Gillar Bagge och hans hundprogram.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tycker också han verkar som en bra människa :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.