onsdag 2 januari 2019

Klassikerutmaningen 2019På Storytel har jag nu laddat ner mina 6 klassiker för de första 6 månaderna i år (egentligen 7, för jag kunde inte hålla mig), men det är i alla fall dessa jag tänker inleda med. Jag kommer att läsa dem utan inbördes ordning, lite som andan faller på. Har du läst någon? Är det någon som är alldeles speciellt bra?

Mansfield park har jag läst en gång för länge sedan. Jag minns inte handlingen över huvud taget. Den här gången ska jag läsa den på engelska, vilket också är det mål jag har. Att läsa böcker på engelska lite nu och då för att förbättra språket.

4 kommentarer:

 1. ska allt försöka läsa fler klassiker

  SvaraRadera
 2. Svindlande höjder är en av mina favoriter :)

  SvaraRadera
 3. Hmm... Jag anar en liten tjuvstart här... ;-)
  Jag läste en del på engelska förr om åren när vi åkte runt med ryggsäck och inte hade plats för så mycket böcker i packningen. Då var det i princip bara engelsk litteratur att tillgå när man skulle byta bok. Nu när jag har större plats i packningen (och en platta som inte tar just nån plats alls) så går den utrikiska litteraturen bort av bekvämlighetsskäl :-)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar Austen men just Mansfield Park har jag bara läst en enda gång, den är inte en favorit. Minns att den skiljer sig från filmatiseringen men inte mer. Lycka till med projektet!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.