onsdag 30 januari 2019

Bok 2 Mirakel och hemligheter


Den känslan! Fast jag har inte fattat det själv än. Jag har inte ens fattat hur stort det är att jag har gett ut en bok sedan innan. Nu har jag snart två böcker utgivna och jag nyper mig i armen men allt är ändå så surrealistiskt. Så stort. För stort för att greppa. Det här är ju vad jag har drömt om sedan barnsben, så länge jag kan minnas. Nu lever jag i stunden ...

I februari-mars beräknas Mirakel och hemligheter att komma ut, men redan nu kan du förhandsboka den hos förlaget "IDUS".

Boken riktar sig till 9-12 år och så här står det på baksidan;

Det är inte meningen att ta hästen, men när jag möter den i skogen kan jag inte låta bli. Jag har alltid drömt om en så här vacker skimmel. 
Utan att jag riktigt vet hur det har gått till har jag gömt undan hästen på campingen där jag och pappa bor.

Jag heter Mi-Rakel Tapper. Jag dog i samma ögonblick som jag föddes. Men sedan började jag leva. Det är miraklet. Ingen trodde att jag skulle överleva. Sedan trodde ingen att jag skulle lära mig att gå. Men jag kan till och med springa, fast jag har cerebral pares. 
Och nu ska jag visa dem alla att jag också kan ta hand om en häst. En väldigt hemlig häst förstås.

5 kommentarer:

 1. Stort grattis till dig och dina böcker 😊👍
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till tvåan! Även den låter som en mycket läsvärd och bra bok :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS till dig! Omslaget är fantastiskt fint och intrigen låter spännande den med :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.