onsdag 16 januari 2019

Bettys resa av Marie-Louise MarcBetty-serien är en härlig och driven berättelse om en medelålders kvinna och hennes familj och vänner. Att den här tredje delen dessutom tar avstamp i Maldiverna är ett extra plus. Även om jag aldrig har varit där kan jag riktigt känna värmen. Tycker man om relationsromaner och bra dialoger kan jag varmt rekommendera den här serien.

Stockholm går mot vårens ljus, och Betty Svan ska äntligen sälja in sina drömmars tidning till förlaget: Love, Betty  ett månadsmagasin med fullt fokus på kärleken! Men vd:n Anton Berg säger blankt nej, och Bettys karriärdrömmar jämnas med marken. Samtidigt gifter sig bästisen Kristin, men när maken Erik är med om en olycka och inte kan följa med på bröllopsresan finns det plötsligt en biljett över till Maldiverna.   
Under solens heta strålar försöker Betty komma på vad hon ska göra med sina sista år i arbetslivet, men när nyheten briserar om att hennes tidigare chef Renée ska starta en tidning om kärlek så fylls hon i stället av revanschlust! Tillbaka i Stockholm gör Betty upp en plan för hur hon ska komma vidare med sitt drömprojekt, samtidigt som hon försöker balansera privatlivet med kärleken till Henrik och de dubbla känslorna inför pappan som klev in i hennes liv alldeles försent. Och Ragnar verkar i sin tur ha planer för Betty. Planer som kommer att överraska henne rejält.

Marie-Louise Marc
Bettys resa
Printz Publishing
recensionsexemplar
ISBN: 9789177711254
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Låter som en spännande intrig :-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Jag har en tidigare bok i serien och minns att den var bra så nu får jag kolla hur många som finns.

    Tack för tipset och kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.