söndag 2 december 2018

Lenny Fox, den coolaste reporten i Dalen av Sanna Juhlin


Lenny Fox är den självsäkra räven med ett stort ego och lite ödmjukhet. Han drömmer om att bli en världskänd reporter men skickas istället till en avkrok i arbete. En kapitelbok med fantastiska illustrationer av Katarina Vintrafors, fylld med svärta och humor och med ett gediget persongalleri som gör det lite snurrigt.

Lenny Fox är överlycklig då han får jobbet som reporter på en tevestation. Hans dröm sedan han var en liten valp har gått i uppfyllelse. Men det visar sig snart att hans chef har lite andra planer än han själv. 
Först får Lenny en kollega - Benjamin Stamp - kaninen med den fejkade mustaschen. Sedan skickas de båda på uppdrag till Dalen, en enslig by långt ute vid havet. 
Dalen verkar till en början väldigt tråkig och händelselös, men där visar sig ganska snart finnas både skurkaktiga valrossar, en kidnappad äppelkung och en ung dam som behöver deras hjälp. Kanske kan Lenny Fox inte bli den stjärnreporter han drömt om, men han kan definitivt bli den coolaste reportern i Dalen.

Sanna Juhlin (text)
Katarina Vintrafors (bild)
Lenny Fox, den coolaste reporten i Dalen
Whip media
recensionsexemplar
ISBN: 9789188579492
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.