torsdag 20 december 2018

Evelyn Hugos sju äkta män av Taylor Jenkins Reid


Vilken bok! Vilken berättelse! Jag hade inga förväntningar alls direkt, när jag började läsa. Jag tänkte nog att berättelsen skulle beskriva en diva där makt och rikedom stod högt i fokus. Istället porträtterar den en stark kvinna som har makten över sitt eget liv och innerst inne bara har fokus på en enda sak. Det jordnära. #metoo

Monique är inte direkt på topp. Hennes man har lämnat henne och hennes karriär som reporter har gått i stå. Så när den glamorösa Hollywoodstjärnan Evelyn Hugo kontaktar henne och vill att Monique ska skriva hennes livs historia så kunde ingen bli mer förvånad än Monique själv.
Varför har Evelyn Hugo valt just henne? Fast besluten att rädda sin karriär träffar hon skandaldrottningen och hör Evelyn Hugo berätta om livet i Los Angeles på 1950-talet och tiden fram tills hon valde att lämna rampljuset i slutet av åttiotalet. Samtidigt som Evelyn berättar om skoningslös ambition, oväntad vänskap och en stor förbjuden kärlek, så börjar Monique känna ett djupt band till skådespelerskan. Men när deras vänskap djupnar inser Monique att det faktiskt finns en anledning till varför Evelyn valde just henne. Något som kan komma att krossa henne.


Taylor Jenkins Reid
Evelyn Hugos sju äkta män
LB förlag
recensionsexemplar
ISBN: 9789177990291
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Den lät mycket bra.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Låter som en bok för mig - tack för tipset! :-)

  Ha en braig dag!

  SvaraRadera
 3. Jag trodde inte den skulle vara något men efter din recension kan den nog bli aktuell.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.