tisdag 25 december 2018

Ett julmirakel om dagen av Poppy AlexanderEtt julmirakel om dagen är en följetång på fyra delar som jag har lyssnat på fram till jul. På Storytel släpptes sista delen dagen innan julafton, har jag för mig, och eftersom jag började lyssna tidigt i december blev det en utdragen läsning. Det är en mysig, varm och härlig berättelse med mycket julkänsla och medmänsklighet.

Varje lördag i december säljer Kate julgranar utanför ett varuhus - på chefens order klädd som "sexig tomtenisse". Lönen är dålig, hon fryser och vill mycket hellre vara hemma med sonen Jack. Hon vill att de ska få en riktig jul i år. En glad jul. En sådan som de alltid firade tidigare, innan Jacks pappa dog. Vad Kate behöver är inget mindre än ett julmirakel, om hon så ska behöva styra upp det själv.

Trots att Kate planerar tiden fram till jul in i minsta detalj kan hon inte råda över det oväntade. Och när stans ensammaste mamma stöter på stans ensammaste man, den sorgsne och vackre Daniel, finns det kanske en chans att rädda julen för dem allihop ...


Poppy Alexander
Ett julmirakel om dagen
Tiden förlag
via Storytel
ISBN: 9789151500614
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Önskar dig en god fortsättning på julen.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Det låter som en mysig läsupplevelse!

  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Låter som... ett mirakel! :-)

  Ha en finfin annandag!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.