tisdag 4 december 2018

En hunds bästa vän av W. Bruce Cameron


En hunds bästa vän stod som hyllvärmare här hemma ett tag och jag närmade mig den med stor försiktighet. Jag hade egentligen inga förväntningar på boken, mer än att jag hade hört mycket gott om den och därför blivit nyfiken. Jag tror att det var konceptet, en bok berättad ur en hunds perspektiv, som gjorde mig lite misstänksam. Kan det verkligen fungera?

Noll förväntningar är i nästan alltid det bästa och jag blir verkligen inte besviken. För ja, konceptet fungerar klockrent. Rakt igenom är det en så fin och hjärtevärmande berättelse och många gånger snörs halsen ihop. Den är så kärleksfull.

Buddy är en snäll hund som inte vill något annat än att ta hand om sin tonårstruliga matte Clarity. Gång på gång måste han rädda henne ur olika knipor. När de en dag skiljs åt blir Buddy desperat - vem ska nu ta hand om Clarity?
Det här är en hjärtvärmande historia om hopp, kärlek och oändlig tillgivenhet. Är det verkligen vi människor som tar hand om våra husdjur, eller är det i själva verket husdjuren som tar hand om oss?

BRUCE CAMERON är en bästsäljande amerikansk författare, vars första roman, Mina liv som hund, sålde i ofattbara 3 miljoner exemplar och blev storfilm regisserad av Lasse Hallström. En hunds resa är hans andra roman. Bruce Cameron bor i Kalifornien med sin fru.


W. Bruce Cameron
En hunds bästa vän
LB förlag
recensionsexemplar
ISBN: 9789188447715
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Ibland ska man gå in i saker utan att ha några förväntningar alls. Den låter bra tycker jag med.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Låter som en mysig bok ur ett annorlunda perspektiv :-)

  Ha en braig dag!

  SvaraRadera
 3. En fin bok, tankeväckande, så dumma människor det finns...
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/06/en-hunds-basta-van-av-w-bruce-cameron.html

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.