tisdag 27 november 2018

Veckans topplista, v 47 Böcker att se fram emot i vinter


Veckans topplista fokuserar på vilka böcker vi ser fram emot att läsa i vinter. Jag tänker att jag alldeles strax ska börja njuta av 24 goda gärningar. Men allra, allra mest ser jag fram emot Rafael Holst's dagbok - päronsplitt och hallonsaft även om jag kan den berättelsen utan och innan redan, såklart. Det ska bli så härligt att hålla i min debut för första gången. Längtar! Nu är det bara ynka veckor kvar till dess ...

Baksidestexten till min bok:

Kära Dagbok, jag hatar Dig Sommarlovet blir inte alls som jag har tänkt mig och allt är Livias fel! Om inte hon hade dött hade mamma och pappa varit som vanligt, glada. Jag hade inte behövt en dagbok att skriva ner mina ledsna känslor i och det hade inte osat päronsplitt hemma. Dessutom hade jag inte behövt åka ensam ut till tant Hjördis klipp-ö längst ut i skärgården där oändligheten och alla äventyr tar vid. Äventyren som tant Hjördis väntar på medan jag själv bara väntar på att allt, vad det nu är, ska ordna sig. Fast kanske stämmer det som pappa säger? Att allt kanske inte blir som man har tänkt sig, men att det kan bli bra ändå.

Finns att köpa/bevaka hos förlaget Idus, Adlibris och Bokus

Vilken bok ser du fram emot?

13 kommentarer:

 1. Så kul att se fram emot din första bok! Önskar dig såklart lycka till med den! Känner inte till böckerna på din lista för övrigt, så tack för tipsen. :)

  SvaraRadera
 2. tack för tips, verkar vara härliga böcker för vintermörker.

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga böcker och jag förstår att du längtar extra efter din egen!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Förstår att du längtar efter din egen bok!

  SvaraRadera
 5. Kul med egna boken, förstår att du längtar! De böcker du vill läsa ser trevliga ut.

  SvaraRadera
 6. 24 goda gärningar blev jag nyfiken på. Och din bok också såklart :)

  SvaraRadera
 7. Men å vad kul! Grattis till din bok!

  SvaraRadera
 8. Det där ser ut som mysiga böcker. Tack för tipsen.

  SvaraRadera
 9. Sju dagar med familjen var väldigt bra, och det var 24 goda gärningar också. De andra har jag inte läst, men de ser också lockande ut.

  SvaraRadera
 10. Vem skulle inte längta efter sin egna bok.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 11. Vad spännande att det är så nära nu! :-)

  Ha en finfin onsdag!

  SvaraRadera
 12. Vilken fantastisk lista! Vill typ läsa alla böckerna på lista. Lik boksmak!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.