tisdag 13 november 2018

Veckans topplista, v. 46 Grå bokomslag

Den här veckan fokuserar topplistan på grå bokomslag. Grått är en passande färg för årstiden. I alla fall om man vill kamouflera sig i naturen som alltmer blir vit, svart, brun och grå. Jag är så glad för de orange löv som fortfarande klamrar sig fast i somliga träd. Älskar färgklickarna det ger.


Jag fick med två Augustpris-nominerade böcker; Gropen och Vi kommer snart hem igen. Av dessa fem är det endast Gropen jag inte har läst. I morgon lägger jag upp recensionen av Och så var hon borta här på bloggen.


14 kommentarer:

 1. Innan snön faller är den enda jag läst av de här böckerna. Tack för tips om de andra!

  SvaraRadera
 2. Vilka bra val av böcker. Gråa omslag men inte grått innehåll!

  SvaraRadera
 3. Vargarnas tid är jag intresserad av. Och vilket fint omslag på Vi kommer snart hem igen!

  SvaraRadera
 4. Vargarnas tid gillar jag så klart omslaget på :)

  SvaraRadera
 5. Och jag har inte läst någon av dessa .... men en vacker dag kanske!

  SvaraRadera
 6. Lisa Jewell brukar jag läsa böcker av, får kolla på din recension.

  SvaraRadera
 7. Jag har inte läst någon.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 8. Jag har inte läst någon av dem, men jag undrar om inte Vargarnas tid ligger i garderoben :o

  SvaraRadera
 9. Har inte läst någon av dina böcker. Tack för tipsen.

  SvaraRadera
 10. Innan snön faller är den enda jag läst av de här

  SvaraRadera
 11. har inte läst någon av dina gråa titlar

  SvaraRadera
 12. Vargarnas tid skulle jag gärna vilja läsa. Gillat de böcker jag läst av Nemert.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.