tisdag 6 november 2018

Veckans topplista, v 45: Farsdag. Om eller till pappor. 1. En riktigt fin blädderbok. En coffee-table-book om du så vill. Fin stil. Propert. Drömmigt.
 2. Min man älskar whisky (blä) och varför inte kombinera en bok om den ädla drycken med Skottlands? Skottland som jag (och han) gärna vill besöka. Vi kan slå två flugor i en smäll.
 3. Finns det någon mer härlig, äkta och brutalt slafsig kock än Morberg? Nä, tänkte väl det. Älsk på honom. Först tänkte jag välja hans nästan grönt-bok, men så kom jag på att det är jag i familjen som är semi-vegetarian, inte min köttälskande man. Så husmanskost passar bättre.
 4. Pappatankar riktade till en son. Min man har två och dessutom två döttrar (ja, jag också förstås. De är liksom våra!). Backman kan heller aldrig vara fel. Det här är en bok som jag inte har läst. Hur kan jag inte?
 5. Varför måste pappa äta bajs?, kan man ju fråga sig. Måste han det? Ja, han kanske tror det, men han tror helt fel.

Den här veckan är pappa i fokus i topplistan!

10 kommentarer:

 1. Härliga val tycker jag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Nr 1 finns i min läsahög. Tack för tips om de andra!

  SvaraRadera
 3. Rolig lista. Jag har inte läst en enda. Whisky och Morberg tror jag kan gå hem på många ställen och barnböckerna verkar ju bra.

  SvaraRadera
 4. Saker min som behöver veta om världen har jag läst, väldigt fin!

  SvaraRadera
 5. Jag har skämmigt nog inte heller läst Saker min son behöver veta om världen. Obegripligt.

  SvaraRadera
 6. Bra lista! Åh Skottland..vill tillbaka!

  SvaraRadera
 7. Braiga val till veckans lista! Fast det kan bli dyrt... Jag köpte en jättebillig bok om whisky till Anders på ICA eller var det var. Sen ville han gärna testa många av dom sorterna som fanns beskrivna där. Så billigt blir ibland dyrt ;-)

  Ha en riktigt fin onsdag!

  SvaraRadera
 8. Saker min son behöver veta om världen är den enda Backmanbok jag inte läst. Borde åtgärdas!

  SvaraRadera
 9. Saker min son borde veta om världen är den enda Backmanbok jag inte läst. Borde åtgärdas!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.