torsdag 22 november 2018

Veckans helgfråga, v. 47


Tiden springer iväg. I måndags var det fyra och en halv vecka kvar till jullovet. Snart är det bara tre och en halv ... Julen lurar runt hörnet och höstterminen ska knytas ihop. Det har varit en omtumlande, lärorik, utmanande, rolig, spännande, ledsam och rolig termin. Allt i ett. Så här långt måste jag säga att jag är stolt över min insats och framför allt är jag glad över vad jag har åstadkommit och för vad jag varje dag får uppleva tillsammans med mina elever. Jag trivs.

Tiden som sagt ... det har redan blivit dags för veckans helgfråga:
Vad tycker du om bokboxar, typ Lavelder lit, där varje box förutom en boknyhet också innehåller en eller flera bokrelaterade överraskningar?

Jag har själv aldrig provat konceptet men jag tycker att det känns småtrevligt. Själv blir jag glad enbart för boken i ett paket, men självklart känns det lite extra roligt om den som levererar (ett recensionsexemplar) exempelvis slagit in i fint silkespapper och kanske skickat med ett bokmärke, en personlig hälsning eller en godisbit att njuta av tillsammans med boken. Jag tror att bokboxar kan locka fler läsare just med tanke på överraskningsmomentet. Vem tycker inte om att öppna paket och bli överraskad? Sen är det dyrt, anser jag, men det är också ett trevligt och inspirerande sätt för förlaget att få pengar.

8 kommentarer:

 1. jo, vissa förlag skickar väldigt trevliga bokpaket.

  SvaraRadera
 2. Jo, det blir lätt lite dyrt med bokpaket..

  SvaraRadera
 3. Ja vissa förlag skickar ju med någonting som passar bra till boken, det är alltid uppskattat :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen helt galet att det inte är mer tid kvar till jul...

  SvaraRadera
 5. Bokboxar kan nog vara trevligt i vissa sammanhang.

  SvaraRadera
 6. Höstterminen har verkligen gått fort i år. Eller så är det jag som har lite för mycket att göra. Hoppas det blir bra mot slutet.

  SvaraRadera
 7. Jag har en sån box, fast med hundsaker :) Så hunden får post varje månad! Det är väldigt uppskattat. Blandat med godis och leksaker och nyttiga grejer.

  SvaraRadera
 8. Det skulle vara kul att prova men känner nog att jag har nog med utgifter.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.