torsdag 8 november 2018

Veckans helgfråga, v. 45


Tänk vad fort den här veckan har gått (det känns i och för sig som om jag skriver så varje gång det är dags för en ny helgfråga). Men swish sa det, så har nästan en hel arbetsvecka gått sedan lovet. Det började bra med att jag tappade rösten i måndags (igen, typiskt lärare) och så har jag kraxat och viskat mig fram i veckan. Och nu känner jag huvudvärk och feber komma krypande. Men imorgon är det fredag! Snart helg. Efter jobbet ska jag och yngsta dottern i vanlig ordning veckohandla, men sedan ska jag bara ta det lugnt och skriva. Och säkert läsa också.

Vad läser du just nu?

I vanlig ordning håller jag mig ajour i högermarginalen. Där visas min pågående läsning och böckerna länkas också till inköpsställe så att det går att läsa mer om dem innan de kommer upp som recensioner här på bloggen.

Och så vill jag gärna berätta något nytt om mig, något du kanske inte redan visste?

De flesta som läser här vet nog att jag skriver böcker, men alla kanske inte vet att min debutbok; Rafael Holst's dagbok - päronsplitt och hallonsaft nu finns att förhandsboka på förlaget: > Idus.<

Boken beräknas att komma ut i handeln i mitten av december, alltså precis innan jul. Vilken perfekt julklapp!

16 kommentarer:

 1. Jag kan säga att omslaget lockade mig, eftersom jag jobbar med barn läser jag en del barnböcker.

  SvaraRadera
 2. gillar omslaget, får kolla på biblioteket. Idus ger ut massa bra böcker.

  SvaraRadera
 3. Stort grattis <3 Så otroligt roligt!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till bokutgivningen! Barnböcker läser jag inte, men jag ska ha din bok i åtanke när svågerns barn ska ha presenter.

  SvaraRadera
 5. Vad kul att ge ut egen bok! Härlig titel och omslag!

  SvaraRadera
 6. så kul med en alldeles egen bok! lycka till!

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt omslag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 8. Men vad skoj! Kul titel och ett väldigt fint omslag - grattis till att det nu är på gång på riktigt! :-D

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 9. Det var finurligt att få in lite reklam för din bok där ;)

  SvaraRadera
 10. Vad kul att det är så nära för din bok att komma ut! :)

  SvaraRadera
 11. Kul att din bok kommer ut snart. Jag har dock inga barn i den åldern i min närhet. Mina kusinbarn är i pekboksåldern men de blir ju stora de med.

  Sarah Morgans omslag är verkligen fint.

  SvaraRadera
 12. Så kul med din bok! Stort lycka till med den, toppen med utgivning av en barnbok till jul ju. :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.