fredag 2 november 2018

Veckans helgfråga, v. 44


Just den här helgen hade väl inte behövt komma så fort? Jag har lov och skulle mer än gärna vilja dröja mig kvar i ledigheten länge till. Äntligen har jag fått sammanhängande dagar att skriva. Men det är som det är och nu är det fredag och dags för en ny helgfråga;

Gillar du att läsa skräckböcker?

Svar: Nja. Ibland. Det är inte min favoritgenre. Jag tycker bäst om må-bra-böcker, feelgood som speglar det verkliga livet. Därefter läser jag gärna helst historiska romaner och sen möjligtvis skräck, som dessa fem här ovan. Dem har jag läst med stor behållning. 9 kommentarer:

 1. det finns så många feelgood som gör en glad och som en mår bra av.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar den sortens böcker men det får inte bli ett överflöd av blod och våld. Det ska vara skräck på det psykologiska planet.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt med lov, har ledig dag idag och den sitter inte fel. Har läst tre av böckerna, 1793, var bra och läbbig. Färjan ör välskriven men för mycket splatter för min smak.

  SvaraRadera
 4. 1793 har även jag läst och den var väldigt läsvärd.

  SvaraRadera
 5. Det är inte mina favoböcker precis.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 6. Jag vill läsa Hemmet, men är lite rädd för det då jag har jobbat på boende och tänker att det kommer finnas mer igenkänning än vanligt.

  SvaraRadera
 7. Hoppsan, kanske kom det en kommentar, vem vet. Annars testar vi igen. Det finns mer skräck än vad jag tror. Kanske lite svensk skriven inte vore fel.

  SvaraRadera
 8. Hemmet av Mats Strandberg kan jag egentligen inte förstå att jag inte läst än.

  SvaraRadera
 9. Jag tycker allt kommer så himla fort, nu rusar det mot jul.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.