fredag 16 november 2018

Snöfall över strandcaféet av Lucy Diamond


Den här boken andas på riktigt jul! Den är så underbar och jag tycker riktigt mycket om den. Så här ska äkta jul-lit se ut i en avvägd blandning av snö, juldofter, förväntan, romantik, matlagning, vänskap, djur, hjärtesorger, problem och såklart, lösningar. En feelgood när den är som bäst.

Efter en hektisk sommar på strandcaféet ser Evie fram emot sin första jul med nya pojkvännen Ed. Hon är fast besluten att det ska bli den mest perfekta, romantiska julen någonsin. Mysiga kvällar framför brasan bara de två, med vin och godsaker underbart! 
Men friden tar slut när Eds före detta fru plötsligt tar kontakt igen, och sedan dyker oväntade gäster upp: Eds grinige bror Jake och Evies bästa vän Amber, som just fått sitt hjärta krossat. Lägg till snöstormar och familjedraman, och det ser ut som om julen kommer att bli lite av en kalkon 
Snöfall över strandcaféet är en hjärtevärmande och charmig berättelse i ljuvlig miljö den perfekta verklighetsflykten när kylan kommer.

Lucy Diamond
Snöfall över strandcaféet
Printz Publishing
via Storytel
ISBN: 9789177710974
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Låter som en äkta julbok.
  Ha en bra fredag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Gillar hennes böcker - härligt när man får tag i en riktigt mysig bok :-)

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 3. Måste man ha läst hennes andra böcker om strandcaféet (finns väl nån med sommar?) för att hänga med eller kan man läsa den fristående?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bäst är att ha läst dem i ordning, men den går absolut att läsa fristående också!

   Radera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.