tisdag 6 november 2018

Plan för julens läsningVet du?, jag fullkomligt älskar jul-litt, ja hela tanken egentligen på jul älskar jag. Förväntningarna, dofterna, planeringen, pyntet ... och som sagt, inte minst alla härliga böcker på temat. Eftersom det är november nu är det fullt legitimt att börja läsa allt som är vintrigt, rött, sött, kvillrigt, spännande, magiskt och för all del, romantiskt. Helst ska det dofta jul genom boksidorna också. Då har man en riktigt bra jul-lit i sin hand och då kan man komma i riktigt mysig stämning inför julen IRL. Bra va?

Dessa böcker ska jag läsa i år.

Brukar du läsa jul-lit och/eller har du spanat in någon bok för i år?

4 kommentarer:

 1. Jag har börjat lyssna på En vinter i Paris och är sugen på flera av dem du lagt upp här.

  SvaraRadera
 2. Nej, jag brukar inte det.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt juliga dom där böckerna såg ut! :-) Jag älskar också julen, men har istället julfilmstraditioner istället för böcker. Det började då när vi inte kunde titta på Kalle mm på julafton härifrån Spanien. Då valde vi ut några filmer som tradition istället, och den traditionen håller vi på fortfarande. Bland filmerna finns bland annat Life of Brian, Bad Santa och Love Actually. Älskar dom filmerna och ser dom alltså minst en gång per år :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.