torsdag 1 november 2018

Nanowrimo 2018 Nu kör vi!

Idag är det första november, redan. Hur fort har inte det här året gått? Fort och långsamt egentligen, på en och samma gång. Jag som alltid brukar tycka att hösten känns lång. Nu har den gått i ett kick. Och november ja. Nu har vi kommit in i ...


... vilket innebär ett mål att skriva en bok på 50 000 ord under november. Jag håller på att skriva men tycker om att känna deadline och lagom med press nosa mig i nacken. Stressen ska ligga på en lagom nivå och det blir lätt att det inte känns stressigt alls om jag bara sitter och "mysskriver". Det här blir en utmaning för mig själv, med mig själv.

50 000 ord, det blir tillräckligt för en kapitelbok för barn det.


3 kommentarer:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.