fredag 23 november 2018

Månsken över Manhattan av Sarah Morgan
Jag har tyckt mycket om Lucy Dillons samtliga böcker och finner stor behållning av just mixen hundar, kärlek och vänskap i feelgood-genren. Nu har jag hittat Sarah Morgan som också skriver om hundar även om hennes böcker mer går åt romance-hållet - och jag föredrar feelgood. Det finns ett uttryck som säger att smarta kvinnor läser Romance, men låt gå för det ... då är jag inte smart. Genren har aldrig helt och fullt fallit mig i smaken. Jag har ingen behållning av att titta rakt in i någon annans sovrum, så att säga. Månsken över Manhattan är dock en riktig godbit.

Hundrastaren Harriet Knight har varit blyg i hela sitt liv. Men nu har hon fått nog. Varje dag i december ska hon utmana sig själv att göra något som skrämmer henne  inklusive att fira jul med sin familj. När hon möter sin nya klient, spanieln Madi, får hon ytterligare en punkt på listan: att tackla den oväntade kemi som uppstår mellan henne och Madis hundvakt, läkaren Ethan Black. 
Den upptagne Ethan är inte alls beredd på det kaos hunden ställt till med i hans liv och han inser snart att Harriet är den perfekta lösningen. Han betalar henne helt enkelt för att flytta in i hans lägenhet och hjälpa honom. 
Men när plikten som hundvakt är över och Harriet flyttar hem till sig igen, kommer hon att våga anta den största utmaningen av alla att låta Ethan veta att han har fångat hennes hjärta?


Sarah Morgan
Månsken över Manhattan
Förlaget Harlequin
via Storytel
ISBN: 9789150933147
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Låter som en lagom "ansträngande" bok :-)

  Ha en finfin fredag!

  SvaraRadera
 2. Ha en fin helg och boken låter bra.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Den låter verkligen perfekt så bara att logga in på bibblan.

  Kram och ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 4. inte jätteintressant med sovrumsbeskrivningar

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.