torsdag 1 november 2018

Läslovstips! Astrid, Astrid av Therese Henriksson
Astrid, Astrid är den fristående fortsättningen på Skrivtävlingen. Den boken har jag inte läst, och visst låter författaren mig som läsare inledningsvis förstå att Astrid och de andra karaktärerna har varit med förr. De har upplevt spännande saker, resor, avundsjuka och förälskelse utan mig. Men nu får jag vara med!

Och vad jag får vara med om sen. Astrid ramlar rakt i en komocka, hör något mystiskt i vedboden och blir jagad av något hemskt i skogen ... Det är en spännande och fartfylld berättelse som passar för ca 9 år och uppåt.

Astrid har tråkigt. Vad ska hon göra när både bästa grannen Seb (som hon lovat att aldrig bli kär i) och kompisen Iggis har rest bort? Mamma föreslår en shoppingtur och Astrid ger sig iväg. Men så ringer pappa. Han har världens överraskning! Innan Astrid vet ordet av har hon det inte tråkigt längre. Utan spännande. Lite väl spännande faktiskt.


Therese Henriksson
Astrid, Astrid
Idus förlag
recensionsexemplar
ISBN: 9789175778273
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.