tisdag 20 november 2018

Ett litet steg i taget av Kathrine Center


Åh, vilken fin och inlevelsefull feelgood. Jag njuter av varje sida och vill egentligen inte att boken ska ta slut. Men det är så typiskt, en riktigt bra bok går inte att sluta läsa och vips, är den utläst. Men den lämnar en fin och mysig stämning i sitt kölvatten. Det är fint.

Margaret Jacobson har en ljus framtid, med en framgångsrik pojkvän och en lovande karriär. Till den dagen då en olycka under vad som borde vara den lyckligaste dagen i hennes liv sätter käppar i hjulet för allt. 
Margaret vaknar upp på sjukhus och får veta att hon kanske aldrig kommer att kunna gå igen. Från sin sjukhussäng försöker Margaret återvända till livet, samtidigt som hon måste lappa ihop sin splittrade familj, komma över sitt ex och hantera sina känslor för sin tystlåtne, men charmige, skotske läkare. 
Ett litet steg i taget är en gripande och förvånansvärt rolig berättelse om att hitta tillbaka till sig själv när allt har förändrats. Den amerikanska författaren Katherine Center har tidigare gett ut fem böcker, som alla har bemötts med mycket fin kritik. Det här är hennes första bok på svenska.

Kathrine Center
Ett litet steg i taget
Printz Publishing
via Storytel
ISBN: 9789177711094
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Låter som en bok som jag skulle gilla :-)

    Ha en finfin dag!

    SvaraRadera
  2. Jag tackar för tipset och hoppas att den finns på vårt bibliotek.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.