lördag 24 november 2018

En dag i december av Josie Silver
Det här är en julroman med hög mysfaktor även fast jag ibland vill skrika åt de båda huvudpersonerna att vakna upp någon gång och våga berätta om sina innersta hemligheter. Hur svårt kan det vara?! Jag rycks med in i berättelsen som är en riktig bladvändare.

Laurie är inte särskilt romantisk och har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet. Men allt förändras en snöig decemberdag när hon tittar ut genom ett bussfönster. Och får syn på honom. För en kort stund står tiden still. Tills bussen åker iväg och ögonblicket är över.

Laurie går vidare med sitt liv, men mannen dröjer kvar i hennes tankar. Ett år senare, på en julfest, presenterar Lauries bästa vän Sarah henne för sin nya pojkvän, Jack O'Mara. Laurie känner genast igen honom.

Från att tidigare ha varit närmast oskiljaktiga börjar Laurie dra sig undan Sarah i ett försök att dölja sina känslor. Sarah är dock fast besluten att allt ska vara som förut och att de alla tre ska bli bästa vänner. Men hur slutar man vara förälskad? Och kommer Jack ihåg henne?

Vi får följa Laurie, Jack och Sarah under tio år av kärlek, vänskap och missade ögonblick. En dag i december är årets mest romantiska feelgoodläsning. En dråplig, varm och rörande historia som kommer att dröja kvar i dig länge.

Josie Silver
En dag i december
Norstedts
via Storytel
ISBN: 9789113086859
Finns hos Adlbris och Bokus

3 kommentarer:

  1. Låter som en väldans jobbig situation...

    Ha en härlig lördag!

    SvaraRadera
  2. Jobbigt när man inte vågar att berätta.
    Ha en fin lördag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Ännu en bok som jag ska kolla om bibblan har. De är lite dåliga på feelgood tycker jag tyvärr...

    Kram och ha en bra lördag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.