tisdag 16 oktober 2018

Veckans topplista, v. 42: Skogen

Så intressant och träffande att veckans topplista handlar om skogen då jag i NO:n precis har startat upp temat i biologin. Just nu är det dessutom väldigt färgsprakande och vackert i den svenska naturen. Jag skulle bara önska att de vackra löven hade kunnat sitta kvar i träden lite till istället för att rasa ner. Men underbart är kort.


Här är mitt urval av böcker som utspelar sig i skogen.

12 kommentarer:

 1. Hegland och Gripe hade jag också på min lista :)

  SvaraRadera
 2. Jag är ju en kattmänniska, så Warriors är jag lite nyfiken på fast jag känner visst motstånd för katter som kan prata.

  SvaraRadera
 3. passande böcker, tror inte jag läst någon

  SvaraRadera
 4. Hegland har nu jag också. Det är härligt med barnböcker om och i skogen. Jag funderade på att ta med Tomtebobarnen

  SvaraRadera
 5. Upptäckte faktiskt för inte så längesedan att det fanns ytterligare en del i Maria Gripes serie. Måste läsa den.

  SvaraRadera
 6. Hösten är vacker med alla färgsprakande löv som blir.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 7. Kul med Bu och Bä. Varierad lista!

  SvaraRadera
 8. Bu och Bä i skogen är underbar :) Warriors köpte jag till sonen för någon tid sedan. Han struntar högaktningsfullt i den, men kanske jag borde läsa den. Gripes har jag inte läst, det borde jag göra. Har gillat det andra jag läst av henne och flera har ju denna titeln med på listan, så jag räknar iskallt med att den är bra.

  SvaraRadera
 9. Skogstema lite överallt alltså - trevligt :-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 10. Jag läste hela serien av Laura Ingalls Wilder när jag var barn.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.