torsdag 25 oktober 2018

Överraska mig av Sophie Kinsella


Vill jag läsa en enkel, smårolig, trevlig och för stunden underhållande roman är Kinsella alltid ett säkert kort.

I tio år har Sylvie och Dan varit ett par. De har ett mysigt hem, bra jobb, underbara tvillingflickor och de kommunicerar så självklart med varandra att de oftast avslutar varandras meningar. De vet allt om varandra och kunde helt enkelt inte vara lyckligare. 
Tills de på en läkarundersökning får höra att de båda har så perfekt fysik att de antagligen kommer att leva tills de blir hundra år. Vilket skulle innebära att de har 68 års äktenskap kvar?! Paniken slår till.
Sylvie och Dan bestämmer sig för att hitta på små överraskningar för varandra, för att hålla relationen levande. Men under Projekt överraska mig allt från oväntade gåvor till restaurangdejter och udda fotograferingar staplas missförstånden på varandra med komiska följder.
Gradvis förvandlas överraskningarna dock till chockerande upptäckter. Och när en skandal från det förflutna avslöjas, börjar de undra om de någonsin känt varandra på riktigt ...


Sophie Kinsella
Överraska mig
Printz Publishing
via Storytel
ISBN: 9789177710660
Finns hos Adlibris och Bokus

5 kommentarer:

 1. Den där lät intressant. Ha en fin torsdag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Låter helt klart som en bok som jag skulle vilja läsa - noterar den på listan :-)

  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 3. Nu blev jag lite sugen på att läsa Kinsella men jag tror bara det är denna jag inte har läst. Hm, får kolla på det!

  SvaraRadera
 4. Älskar Sophie Kinsellas böcker. Hon gör mig aldrig besviken. Den senaste boken av henne som jag läst är "Mitt inte så perfekta liv". Jag skrattade högt vid ett flertal tillfällen.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.