fredag 5 oktober 2018

Bjudgodis - nominerad till Tidskriftspriset 2018

 Nu måste jag berätta en rolig sak! Minns du novellsamlingen, Det här får de inte på banken, där min man bidrar med novellen Bjudgodis? Nu har boken blivit nominerad till Tidskriftspriset 2018. Så spännande. Motståndet är tufft, men det är en ära bara att ha blivit nominerad.


Det här får de inte på banken innehåller de 24 bästa novellerna från när Kommunalarbetaren utlyste en tävling bland sina läsare. Berättelserna ger unika bilder från yrken som vanligtvis inte får så stort utrymme i litteraturen. Men framför allt är det texter som väcker känslor  som är roliga, sorgliga, dråpliga.


Boken finns att köpa hos Adlibris eller Bokus.

Nu tar vi helg och skålar för nomineringen, tycker jag.

Men innan dess, dags för helgfrågan. Vad ser du fram emot?

Förutom att få reda på hur det går i nomineringen ser jag fram emot novemberlovet, att få skrivtid, att komma i ordning mer här hemma i nya huset och boksläpp.


8 kommentarer:

 1. Men vad roligt och ärofyllt! Stort GRATTIS till maken! Håller tummarna :-)

  Och ha nu en riktigt härlig helg :-)

  SvaraRadera
 2. Men så kul. Grattis till nomineringen för maken!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till maken.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Tyvärr jobbar jag som mest på novemberlovet.

  SvaraRadera
 5. Mycket trevligt att se fram emot. :)

  SvaraRadera
 6. det låter som en intressant antologi, tyker jag. den ska jag se mig om efter

  SvaraRadera
 7. Det är säkert en bra idé med lov i november, det brukar gå trögt i jobbet då.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.