måndag 29 oktober 2018

Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs av Anna Holmström Degerman

Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs är en bok som jag hade högre förväntningar på. Jag saknar den där riktiga myskänslan en feelgood ska ge, även då den serveras så som jag vill ha den, riktigt al dente.

Boken är snabbläst och helt okej, men den lämnar tyvärr inga djupare spår.

Det är märkligt hur en sak kan leda till en annan tills man plötsligt står där på Storgatan i Storbygdsele med en främmande husky i ett blått rep. Och man dessutom har fått ärva ett gammalt nedslitet hotell som ingen vill ha, utom möjligen ortens superentreprenör som skambjudit 200 000 kr för det och tänker göra om platsen till en skoterparkering. Men så är livet just nu för Annie, som till råga på allt åkt från både man och hem i Uppsala efter ett frukostgräl där en krökt läpp blev tungan på vågen i beslutet att fly hem till Norrbottens inland mitt i smällkalla vintern. 

En roman om minnen, drömmar och familjehemligheter. Och så en och annan röd klänning.Anna Holmström Degerman
Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs
North Chapter AB
via Storytel
ISBN: 9789188445063
Finns hos Adlibris och Bokus


3 kommentarer:

  1. Ha en bra måndag på höstlovet.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Då avstår jag den. Spontant var min första tanke "Vilket tråkigt omslag!" men den inre skönheten är ju viktigare ;-)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.