fredag 5 oktober 2018

Han är min av Josefine Sandblom

Jag är kanske en aningens pryd, men romance-genren är jag inte helt och fullt bekväm med. Det ger mig inget att läsa om sexscener eller dialoger där karaktärerna ständigt anspelar på sex på olika sätt. Därför har jag också svårt att komma in i Han är min, då de inledande kapitlen handlar om just det. Men när jag har läst förbi det inser jag att boken är så mycket mer än så. Det är en relationsroman, ett drama, som är välskriven och rapp och det slutar med att jag tycker mycket om berättelsen.

Off record såg jag författaren i vimlet på Bokmässan, men då fanns inget tillfälle att gå fram och presentera mig.

Att kastas in i en familjs inrutade vardag och bli plastmamma på halvtid är inte enkelt. Lilly skäms när hon längtar efter barnfria veckor, men blir frustrerad när hon inte kan förlusta sig med sin nya man i fred eller ens gå på toaletten utan sällskap. Viktoria borde vara nöjd när hon sammanfört sin före detta med en kvinna hon verkligen gillar, men svartsjuka tar oväntat över hennes kropp. Hon kan inte sluta tänka på att det kanske finns en chans att hon kan få sin familj tillbaka. När den årliga Motalafesten i form av Vätternrundan går av stapeln tappar Lilly bort Viktorias dotter i folkvimlet, och allt går åt helvete. Igen.Josefine Sandblom
Han är min
Mima förlag
recensionsexemplar
ISBN: 9789188845009
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Vad synd att du inte fick chansen att hälsa på författaren.

  Ha en fin fredag! :-)

  SvaraRadera
 3. pryd är jag också... eller kanske bara ointresserad

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.