lördag 13 oktober 2018

Allt jag önskade av Lucy Dillon


Åh, nu har jag läst ännu en goding av Dillon. Jag älskar hennes varma och mysiga, men samtidigt djupa och med motstånd berättade feelgood-böcker. Den här, inget undantag. Jag vill stanna kvar i berättelsen länge, samtidigt som jag vill sträckläsa ut den.

Med succétitlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundarHundra omistliga tingoch När livet börjar om kommer Lucy Dillon nu med en ny efterlängtad roman.

Caitlins liv är en enda röra. Hon är gift med en man som alla gillar, men äktenskapet knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. Den enda lösningen verkar vara att separera. Men när pappa flyttar hemifrån slutar deras fyraåriga dotter Nancy att prata. Hon, deras lilla solstråle, som alltid brukade prata oavbrutet är helt förändrad.

Nancys faster, Eva, har nyligen blivit änka. Nu tvingas hon gå vidare utan sin man – och utan att ha förverkligat drömmarna som hon givit upp för hans skull. Hon känner sig ensam, men hennes två livliga mopsar är en tröst i sorgen.

När Eva går med på att låta Nancy komma och bo hemma hos henne ett par gånger i månaden förändras tillvaron för alla inblandade. Både Caitlin och Eva ser plötsligt sina äktenskap i ett nytt ljus – och de upptäcker vad de själva egentligen innerst inne vill.

En härligt hoppingivande och hjärtevärmande bok om förlorade drömmar och nya möjligheter.Lucy Dillon
Allt jag önskade
Bonnier pocket
via Storytel
ISBN: 9789174297157
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.