tisdag 4 september 2018

Veckans topplista v. 36 New York
Idag handlar veckans topplista om New York och jag sladdar in lite sent eftersom jag faktiskt bara kan komma på en enda bok jag läst som utspelar sig i staden eller har anknytning till den. Så är det förstås inte, självklart har jag väl läst fler böcker, men inga jag just nu kan komma på. Alltså blir det ingen topp fem-lista den här veckan utan en topp-ett ... ett begrepp som inte ens existerar av självklara anledningar. Men ta vad som bjuds och påminn mig gärna om fler titlar som utspelar sig/har anknytning till staden.

Här kan du läsa vad jag tyckte om boken.

Lucy och Gabe blir hejdlöst förälskade när de möts för första gången, den 11 september 2001. Efter terrorattacken bestämmer de sig båda för att inte kasta bort sina liv. Det som följer är en resa som för dem samman och sliter dem isär om och om igen under åren. När Gabe blir fotograf i Mellanöstern gör Lucy karriär, bildar familj och skapar sig ett liv i New York. Världen utan dig är en roman om kärlek, drömmar, begär, svartsjuka, svek och försoning. Om vad vi är villiga att offra för kärlek och om hur långt vi kan gå för att följa våra drömmar.


13 kommentarer:

 1. Har inte läst den, men har hört talas om den.

  SvaraRadera
 2. inte lätt att komma ihåg alla titlar.

  SvaraRadera
 3. Bättre en bok än ingen. Jag tror att jag kommer med en mycket kort lista så småningom. Jag säger inte på vilket tema. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. känner igen titeln, men jag har inte läst den. om det är mycket New York i den skulle jag vilja läsa den.

  SvaraRadera
 5. Den var bra den här boken.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 6. Tyckte också det var lite svårt men jag hittade fem. Och den här boken skulle jag vilja läsa.

  SvaraRadera
 7. Den har jag läst och jag tyckte den var bra.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Världen utan dig vill jag läsa!

  SvaraRadera
 9. Den har jag läst, riktigt bra

  SvaraRadera
 10. Ja det var lite klurigt idag, fick ihop fem till slut.

  SvaraRadera
 11. Jag kan inte komma på någon just nu men har säkert flera, flera.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.