måndag 24 september 2018

Sal 305 av Ingelin Angerborn


Sal 305 är ännu en spännande och medryckande bok av Angerborn. Spännande läsning för 9-12 åringar. Kanske lånar jag den från biblioteket och läser i min klass. De verkar ha snöat in på spökhistorier, de flesta av dem. Säkert skulle de uppskatta den här berättelsen.

Jag har nog alltid vetat att det som hände förra sommaren verkligen hände.
Men jag trodde att det var en engångshändelse.
Nu vet jag att det inte var det.
Och nu vet jag att det kommer att hända igen.

Vem är det som tar Elviras hand just när hon håller på att somna? Och vem var det egentligen hon såg i sjukhussängen bredvid hennes? Elvira vet inte. Hon vet bara att hon cyklade omkull och att det nu händer saker som hon inte kan förklara. Och att Dåris, det gamla övergivna hospitalet som hon ser från sitt rum på sjukhuset, får henne att rysa. Är det bara hjärnskakningen som spökar eller finns det någon sanning i de hemska historierna som berättas om Dåris.

Sal 305 är en fristående fortsättning på Rum 213.


Ingelin Angerborn
Sal 305
via Storytel
Rabén och Sjögren
ISBN: 9789129698053
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.