tisdag 21 augusti 2018

Veckans topplista v. 34 Böcker som jag ser fram emot i höstDen här veckan fokuserar topplistan på böcker som kommer ut nu i höst. Och det är bara att konstatera, det finns många böcker att se fram emot. Min egen, bland annat. Den ser jag såklart jättemycket fram emot. Det är så stort att äntligen, äntligen debutera med ett förlag i ryggen. Men, jag ska inte fokusera på min bokbebis just nu. Tids nog kommer jag att promota den här, det lovar jag. Istället, efter stor vånda, valde jag ut dessa fem till min topp böcker-som-jag-ser-mest-fram-emot. Det kommer att bli en fantastisk läshöst!

14 kommentarer:

 1. Självklart är det ju allra mest spännande med din egen bok :-) Dom andra ser rätt intressanta ut dom med.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Okej, får se om jag kommer över någon.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Spännande att ge ut sin egen bok :) De fem du valt som favoriter har jag också kikat på och flera av dem finns med på min långa lista, och 24 goda gärningar vet jag att jag kommer att läsa som en mysig uppstart inför jul.

  SvaraRadera
 4. tack för tips, fina omslag, blir nyfiken.

  SvaraRadera
 5. Oj! Tre böcker med snö på. Håller med om att omslagen är fina. Tack för tips!

  SvaraRadera
 6. Häftigt att din egen bok kommer ut! 24 goda gärningar är jag nyfiken på

  SvaraRadera
 7. Låter som fem härliga böcker. Tack för tips!

  SvaraRadera
 8. ska bli spännande att se presentationen av din egen bok. Klingberg tänker jag läsa. kanske Diamond också

  SvaraRadera
 9. Ser ut som fem härliga böcker och vad roligt med din egen bok. Den ser jag fram emot att läsa mer om :)

  SvaraRadera
 10. Åh, ser ut som mycket feelgood :) Klingbergs bok ser jag också fram emot, men den fick inte plats hos mig.

  SvaraRadera
 11. Vad spännande med din bok! Fina omslag på de andra böckerna, tack för tips.

  SvaraRadera
 12. Så roligt för dig med boken! Förstår att det måste kännas väldigt spännande. :)

  SvaraRadera
 13. Tack för tipsen. Hellbergs var den enda som fanns på vårt bibliotek. Ska bli spännande när din bok kommer!

  Kram

  SvaraRadera
 14. Grattis till egen bok :-) Så mysiga dina fem utvalda böcker såg ut

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.