torsdag 30 augusti 2018

Veckans helgfråga, v. 35Hej, vad veckorna går. Rutinerna börjar sätta sig och snart kanske jag till och med kan säga att jag greppar det och har fått flyt på det hela. Det går bättre och bättre dag för dag. Jag blir lika glad (lättad) varje gång jag hittar studentlitteratur, för att inte tala om lärarhandledningar. Då är lyckan gjord. Dock är det fortfarande en enorm krock rent privat. Det är jobbigt att lämna bebis och visst hade jag helst fortsatt sitta hemma och skriva böcker. Men visst kommer det ett novemberlov fortare än kvickt? Jag försöker skriva på helgerna och hålla kreativiteten levande, och läsa och recensera försöker jag hinna med så gott det går likaså.

Hur som haver, veckorna går som sagt fort och det är helg igen. Därmed är det också dags för en helgfråga.

Har du något tips på en bok som har några år på nacken men som är riktigt läsvärd?

Det är den första boken jag kommer att tänka på. Den är så bra, så fin och så sorglig, men söt. Har du läst den?

11 kommentarer:

 1. Tack för tipset den ska jag titta närmare på.

  SvaraRadera
 2. Den har jag inte läst! Kanske borde testa? :)

  SvaraRadera
 3. nej, jag har inte läst den. men jag kanske gör det. den är väl filmad också?

  SvaraRadera
 4. Skönt när rutinerna och vardagen börjar falla på plats. Nästan i varje fall... Nej, jag har varken läst den eller hört talas om den.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Känner till boken men inte läst, låter intressant.

  SvaraRadera
 6. Oj Corelli har jag nog börjat på men sen glömt bort ... tack för påminnelsen!

  SvaraRadera
 7. Den har jag läst och tyckte om den.

  SvaraRadera
 8. Det var en bok jag inte ens kände till!

  SvaraRadera
 9. Helt obekant bok för mig, får ta o kolla upp nu. ;)

  SvaraRadera
 10. Det var så långe sedan jag läste den att jag bara kan komma ihåg ATT jag har läst den ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.