fredag 10 augusti 2018

Veckans helgfråga, v. 32Nu är äntligen veckans helgfråga igång igen efter ett långt sommaruppehåll. Jag själv skulle vilja vara författare och spontan på heltid men jag tycker ändå om rutiner runt omkring mig. Det fallerar lite under sommaren och semestern känner jag.

Finns det böcker som inte lämpar sig som ljudbok?

Ja, böcker med diagram och/eller bilder som är relevanta för läsningen. Det går ju att lyssna till en bilderbok, men det är svårare att få med helheten när man lyssnar på exempelvis en fackbok.

Hur har läsningen gått i sommar?

Jag har läst lika många böcker som annars men tycker mig se en ökning i ljudboksläsning och en tillfällig nedgång i fysiska böcker.

7 kommentarer:

 1. ljudböcker är inte min tekopp. har inte lyssnat på något i sommar över huvud taget. men jag har läst en hel del i skuggan av alla möjliga träd

  SvaraRadera
 2. räknar inte mina böcker, men det har gått bra.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar semester men om jag bortser från det jobbiga att behöva gå upp med hjälp av en väckarklocka så är det ändå rätt ok att jobba. För mig har det blivit tvärt om annars. Jag har minskat på lyssningen och läst mer nu under sommaren.

  SvaraRadera
 4. Håller med om att det kan vara svårare att lyssna på vissa fackböcker särskilt såna som har bilder och liknande. Och bilderböcker likaså.

  SvaraRadera
 5. Ljudböcker fungerar inte för mig. Läst mer denna sommar, p.g.a. extremvärmen och dåligt med sömn...

  SvaraRadera
 6. Rutiner är inte alls dumt ibland :-)

  Jag har varit totalt off på läsfronten. Kanske kommer jag igång när det blir lite svalare igen?

  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 7. Ljudböcker var lättare än vanliga tycker jag.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.