fredag 3 augusti 2018

Sara och Galahad
Åh, en hästbok, tidsmässigt förlagd under ett sommarlov, vilken flickdröm! Boken rymmer också vänskap, utmaningar och äventyr. Jag läser och njuter.


Va? Menar ni allvar? En obeskrivlig glädje fyller Sara, hon hoppar upp från stolen och rusar runt bordet för att krama sina föräldrar. En morgon berättar mamma att Sara ska få en sommarhäst. Sara hoppas att hon ska få låna underbara Mynta från ridskolan. Så blir det inte. Istället får hon Galahad, av alla kallad Galningen. Denna sommar blir ett äventyr där Sara lär sig mer om både hästar och sig själv. Sara Och Galahad är en berättelse om svårfångad vänskap mellan häst och människa.


Mari Kleman
Sara och Galahad
Idus förlag
recensionsexemplar
ISBN: 9789175777726
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Åh! Den boken hade jag verkligen älskat i ungdomen då när jag verkligen plöjde bland hästböckerna :-)

  Ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 2. Vem var inte hästtokig när man var liten.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att den kan tilltala många hästtokiga tjejer. Kanske generaliserar jag lite här men min erfarenhet är att flickorna är i majoritet. Så länge det inte handlar om elitnivå förstås...

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.