fredag 31 augusti 2018

Fem en fredagJag hittade fem frågor här och lånade vidare hit.

 1. Vilken är den högsta höjd du varit på?
 2. Vad har varit en höjdpunkt för dig i år?
 3. Vad är höjden av lycka för dig?
 4. ”Höga berg och djupa hav, det är dina drömmar vävda av?”
 5. Vad för figurer brukar molnen vara formade till om du tittar upp?
Jag är ingen höghöjdare, så jag minns faktiskt inte. Jag vet iallafall att jag en gång stod på en hög topp där molnen svepte förbi kring mina fötter. Men molnen kanske flög förbi väldigt lågt också. Utsikter är vackra, men jag är höjdrädd.

För egen del har höjdpunkten i år varit beskeden från två förlag. Ja tack till att ge ut två av mina bokmanus. En barnbok och en bok för ungdomar! Annars har det varit föräldraledigheten, den underbara sommaren och bebis ettårsdag och alla tårtkalas som följde med nära och kära.

Trygghet, kärlek och kreativitet.

Jag drömmer stort som smått. Jag är jordnära och skulle vilja downshifta, bli min egen chef, min egen kollega. Jag vill gå där osminkad i fulkläder och jobba med odling, djur och författarskap ... och konst kanske. Jag vill också ut och resa i Sverige och i världen. Jag vill se våra barn växa upp och jag vill nå fler framgångar som författare, ge ut fler böcker och ... ja, det hade varit häftigt; att se mina böcker bli film. Åh!

Jag brukar ofta se skojiga människor eller djur bland molnen och då bubblar fantasin.

6 kommentarer:

 1. Du har verkligen haft ett höjdarår och det utan att behöva ge dig upp på nån höjd :-)

  Ha en höjdarfredag nu då :-)

  SvaraRadera
 2. Vet inte, för jag gillar inte höjder. Kanske Omberg när jag var liten.
  Att allt gått bra med vår flytt.
  Min familj med alla våra fina barn och barnbarn
  Min stora dröm har gått i uppfyllelse
  Det kan vara djur eller roliga figurer.

  Ha en fin fredag
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga höjdpunkter det har varit för din del! Bebis är självklar men att få två böcker utgivna är verkligen inte fy skam.

  Kram och ha en bra fredag!

  SvaraRadera
 4. Bebis och böcker utgivna. Verkliga höjdpunkter i livet.

  SvaraRadera
 5. Jag ser ofta djur när jag tittar upp på moln :)

  SvaraRadera
 6. Kul att se fler som hänger på min lista! Härliga svar också. Grattis till böckerna! :D

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.