onsdag 25 juli 2018

Liten tvåa med potential av Camilla Davidsson


Liten tvåa med potential är en feel good att njuta av. En bok som jag med lätthet sträckläste. En söt och charmig berättelse. Speciellt njöt jag av att läsa om tiden kring jul, trots att det är mitt i högsommaren.

Sofia är en storstadstjej som vet vad hon vill med det mesta i livet. I alla fall är det vad hon tror. Yta och kontroll är viktigt för henne. Hon har en snygg, framgångsrik pojkvän, ett välavlönat jobb inom investment banking och har nyligen köpt en tvåa med renoveringsbehov på en fin adress i Stockholm. Om det inte vore för att lägenheten behöver renoveras, alla sena jobbkvällar, hennes omöjlige chef och skilsmässan mellan föräldrarna, skulle allt varit perfekt. 
Efter noggrann research anlitar Sofia en byggfirma som ska sköta renoveringen, men när hantverkaren som ska göra jobbet dyker upp, mer än en halvtimme försenad, verkar han allt annat än pålitlig och Arvid har till Sofias irritation bestämda åsikter om både det ena och det andra. Dessutom känns det på något märkligt vis som om han ser henne på ett sätt som ingen annan i hennes liv gör, inte ens pojkvännen Oliver. 
När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i den polerade fasad hon visar upp mot omvärlden och när Sofia i ett överilat ögonblick lovar att göra honom en tjänst får det oanade konsekvenser. 
Liten tvåa med potential är en feelgoodroman som rör sig mellan Stureplan och snötyngda dalastugor, mellan hopp och förtvivlan. 

Camilla Davidsson
Liten tvåa med potential
Printz Publishing
Via Storytel
ISBN: 9789177710417
Finns hos Adlibris och Bokus

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Det låter som en bok helt i min smak så jag ska se om bibblan har den.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kanske kan vara något att ta med sig hem till Spanien att läsa.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du också gillade den! :)

  SvaraRadera
 4. Ja, det är en riktigt mysig bok!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.