tisdag 19 juni 2018

Veckans topplista, v. 25 Australien

Den här veckan vänder vi blickarna till andra sidan jordklotet och jag fick rannsaka mig lite grann, men tillslut insåg jag ju att många av mina favoritförfattare kommer från Australien. Det är bara jag som haft dålig koll. Jag minns inte riktigt om jag har läst något av Kate Morton, men definitivt vill jag göra det. Övriga böcker i min lista har jag läst och tyckt mycket om. Boktjuven är till och med en av mina absoluta favoritböcker.


 1. Öppnas i händelse av min död är en av flera böcker jag läst av Liane Moriarty
 2. Fyren mellan haven av M L Stedman grep tag
 3. Dimmornas lek av Kate Morton kan jag kanske ha läst, men även om vet jag att hon har skrivit fler böcker som låter intressanta och läsvärda
 4. Boktjuven av Markus Zusak är som sagt en av mina absoluta favoritböcker
 5. En farofylld överfart av Rachel Rhys var en bladvändare


Idag borde jag egentligen kavla upp ärmarna och tänka styling här hemma. Igår skrev vi nämligen papper och kommer till att flytta ut på landet igen, vad det lider. Snart blir det visning här och mycket ska packas undan och piffas till ... Men så fick bebis feber igår kväll och har kräkts hela natten. Det blir nog en lugn dag med honom istället, stackars lilleputten. Får se om han är frisk tills imorgon då tanken är att jag ska in till jobbet en sväng för att få överlämning av elever som jag tar över till hösten. Alltid är det nåt!


16 kommentarer:

 1. har faktiskt inte läst någon av dessa...

  SvaraRadera
 2. Moriartis bok finns även på min lista. Farofylld överfart är jag intresserad av. Tack för övriga tips!

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya bostaden! Trevligt att få återvända till landet igen.
  Flera bekanta böcker som jag har läst. Kate Morton har jag läst en del av och hennes böcker är helt ok men inga sensationer.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tycker också mycket om Boktjuven!

  SvaraRadera
 5. Har läst något av alla utom Rachel Rhys och M.L Stedman. Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 6. har läst de två första och Boktjuven. Morton står i hyllan och surar

  SvaraRadera
 7. Så trist att Lilleman blev sjuk. Ha en fortsatt bra dag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 8. En farofylld överfart är jag lite nyfiken på. Boktjuven är ju en fantastisk bok.

  SvaraRadera
 9. Väldigt spännande med flytten! Hoppas att bebis blir pigg och kry igen snabbt så du kan ägna dig åt det som behövs just nu.

  SvaraRadera
 10. Fyren mellan haven och Boktjuven har även jag på min lista. Tack för övriga tips.

  SvaraRadera
 11. En farofylld överfart lät ju spännande

  SvaraRadera
 12. Både "Öppnas i händelse av min död" och "Fyren mellan haven" hade jag tänkt läsa, men det blev inte av. Nå, det blir ju inte för sent att läsa dem förstås.

  SvaraRadera
 13. Har läst något av alla förutom Rachel Rhys.

  SvaraRadera
 14. De två första har jag läst. Boktjuven vill jag verkligen läsa, tack för påminnelsen!

  SvaraRadera
 15. Tack för dina tips! Inte läst någon av dessa, men däremot en annan titel (Den glömda trädgården) av Kate Morton som var helt fantastisk.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.