torsdag 21 juni 2018

Veckans helgfråga v. 25Nu är det helg igen och dags för en ny helgfråga:

Följer du någon booktuber?
Jag följer Vargnatts bokhylla och själv funderar jag fortfarande på om jag ska orka ta tag i att starta en egen kanal. Men jag tror inte det, inte i dagsläget. Jag känner inte att jag har den tiden och är en alldeles för stor perfektionist samtidigt som jag är en novis gällande filmning och klipp ...

Hur ska du fira midsommar?
Vi hade lite olika lösa planer. Antingen ta en tur med vagnen över helgen eller åka till min syster och fira där. Men nu verkar det som om inget alternativ blir av. Bebis har haft feber och kräkts och är fortfarande väldigt förkyld och medtagen. I natt kröp han till och med i sömnen, stackars liten och jag har aldrig hört en så hes bebis förr. Det är tur att han fortfarande ammas, för fast föda har han tvärvägrar sedan i måndags. Fruktpuré går bra.

14 kommentarer:

 1. Jag hoppas bebisen blir bättre snart.

  SvaraRadera
 2. Men stackars lilla bebis... Hoppas han kryar på sig snabbt och bra!

  SvaraRadera
 3. Visste inte att Vargnatt körde youtube!

  SvaraRadera
 4. jag kanske plockar fram en bok till sillen. Med kräkande baby inte bra fira borta, tråkigt men så är det ibland, krya på er!

  SvaraRadera
 5. Typiskt med sjukdom till midsommar. Hoppas på snabbt tillfrisknande.

  SvaraRadera
 6. babyn behöver nog ta det lugnt. mamma också, kanske. trevlig midsommar i alla fall

  SvaraRadera
 7. Tack för att du följer mig! :) Hoppas bebis blir frisk snart!

  SvaraRadera
 8. Vargnatt är en booktuber som även jag följer. Hoppas bebisen kryar på sig.

  SvaraRadera
 9. Hoppas bebisen kryar på sig och att det blir en trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 10. Jag har inte tänkt på Vargnatt som en booktuber. Kollar ofta hennes filmer på bloggen, men kopplade inte ihop det med booktuber.

  SvaraRadera
 11. Bebisen får krya på sig och midsommar kan en fira på så många sätt.

  SvaraRadera
 12. Visst vore det roligt med en egen kanal. Har haft funderingar åt det hållet tillsammans med en annan.

  SvaraRadera
 13. Hoppas bebisen blir frisk snart!

  SvaraRadera
 14. Uff då - sjuka bebisar är ingen höjdare. Hoppas hen kryar på sig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.