tisdag 26 juni 2018

Strandcaféet av Lucy DimondFör en tid sedan läste jag Strandcaféet av Lucy Dimond, men inser att jag aldrig skrev någon recension. Det blir en måttstock över att jag faktiskt läser en hel del böcker, så många att jag glömmer av dem och inte hinner med alltid. Nåväl.

Strandcaféet är en härlig och välskriven feelgood som kommer att följas av Snöfall över strandkaféet, ännu ej utkommen. Så mysigt. Jag ser fram emot den jul-litt:en, för nu har det verkligen blivit tradition att i november/december läsa trevliga romaner som utspelar sig i juletid.

Evie Flynn har alltid varit familjens svarta får. Medan hennes äldre systrar växte upp tidigt har Evie försökt slå igenom som sångerska, skådespelare och till och med fotograf. Men inget har lyckats och hon känner hur livet passerar medan hon vikarierar på kontor och lever ett lite för stillsamt liv med sin tråkiga, pensionssparande pojkvän. 

När Evies älskade moster Jo dör i en bilolycka, ärver Evie hennes strandcafé i Cornwall. Fast besluten att lyckas med något för första gången i sitt liv bestämmer sig Evie för att flytta dit, driva caféet och börja om från början. Men att börja om är inte alltid lätt varken när det kommer till jobb eller kärlek ...

Lucy Diamond (pseudonym för Sue Mongredien) är en av Englands mest populära feelgoodförfattare. Strandcaféet är den första delen i hennes serie om Evies liv i Cornwall med romanser, familj och vänskap.


Lucy Dimond
Strandcaféet
Printz Publishing
via Storytel
ISBN: 9789188261830
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.