onsdag 27 juni 2018

Helenas hämnd, släkten del 4 av Maria GustavsdotterDel fyra i stafettserien Släkten heter Helenas hämnd och är skriven av Maria Gustavsdotter. Hon har skrivit flera historiska romaner. Bland annat Ulrikas bok och Den gyllene hårnålen. Den sistnämnda ligger på vänt här hemma. Den ser jag mycket fram emot att läsa då jag uppskattar Gustavsdotters författarskap. Just nu är jag dock bara tacksam över att vi har fullt upp med att packa och fixa här hemma inför visning och flytt. Det gör nämligen att jag i ett huj kan lyssna mig igenom den här spännande och intressanta romanserien. För självklart har jag en lur i örat och ljudboken på under sådana sysslor.Helena av Skövde var en rik och mäktig änka under 1100-talet. Med fast hand styr hon över sina ägor och sin familj, och när hennes äskade dotter misshandlas brutalt av sin man försöker Helena tala honom till rätta. Han vägrar att lyssna och till sist återstår bara en sak. Men klarar Helena att göra detta?


Maria Gustavsdotter
Helenas hämnd, släkten del 4
Historiska media
via Storytel
ISBN: 9789175453767
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.