Ingredienser
4 ägg
1,5 dl socker
1 dl glutenfri mjölmix
1 dl potatismjöl
2 msk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Vispa ägg och socker länge, så att det blir riktigt luftigt. Blanda alla torra ingredienser och sikta ner i äggblandningen. Vänd försiktigt ner och häll i en form med löstagbar kant. Smord och strödd med potatismjöl. Grädda i 175 grader i 35 minuter.
Skär till tre bottnar.
Fyllning 1
2 dl vispgrädde
1 dl lemoncurd
Fyllning 2
Sylt
Täck med vaniljkräm och dekorera med 2 dl vispgrädde, 150 g riven vit choklad och smultron eller jordgubbar eller blåbär eller vinbär eller ...
Den lät mycket god, tack och glad midsommar till dig med.
SvaraRaderaKram Carin
Den lät inte dum alls!
SvaraRaderaKram och glad midsommar :D
Låter smarrigt, men bakning är liksom inte min grej... :-)
SvaraRaderaHa en fortsatt fin midsommarhelg!
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera