fredag 4 maj 2018

veckans helgfråga v 18

Den här veckan undrar Mia:
Är det viktigt att kommentera andras bloggar?
Ja! Det känns som en självklarhet. Kommenterar jag får jag också kommentarer och just den här ömsesidiga kommunikationen känns som en förutsättning för att jag ska vilja blogga. Jag vill ha respons. Jag tänker att det är samma sak för de bloggare jag besöker.

Vad läser du just nu?
Jag har rätt nyligen börjat lägga upp Läser just nu här på höger sida. Just nu läser jag dessa: 1. En engelsman i Paris läser jag i fysisk form.
 2. Husdjuret lyssnar jag på via Storytel.
Som du ser till höger läser jag även Winn-Dixie, eller snarare min yngsta dotter gör det. Hon läser högt för mig varje kväll. Förutom det läser jag ytterligare några böcker för barn som jag kommer att recensera inom kort.

10 kommentarer:

 1. jag tycker att det är viktigt med kommentarer. både att få och att ge.
  ett trevligt sätt att kommunicera och utbyta åsikter

  SvaraRadera
 2. Visst är det viktigt med kommentarer. Husdjuret är en riktigt bra bok.

  SvaraRadera
 3. jo, man vill ju ha lite utbyte mad andra bokbloggare.

  SvaraRadera
 4. Det är jättekul med kommentarer, utbytet, utan dialogen mellan bloggare skulle det bli ganska trist.

  SvaraRadera
 5. Husdjuret måste jag läsa, den har fått så bra omdöme.

  SvaraRadera
 6. Så mysigt att läsa med din dotter :) Våra tjejer läser för mig ett par gånger i veckan, men motvilligt numera, de vill helst läsa på egen hand. Men från det att de börjar första klass vill skolan att de skall läsa högt en kvart fyra dagar i veckan, och under de första skolåren var det väldigt mysigt att ligga och lyssna på dem när det läste. Till att börja med enkla böcker som Bing, sedan Siggeböckerna och Bronsdolkenserien. Böcker för deras ålder har också något. Jag har förresten precis läst ut Ödesryttarna (Star Stable), som var väldigt bra. Ganska mysig avkoppling att läsa barn- och ungdomsböcker som omväxling i bland :)

  SvaraRadera
 7. Jag läste en bok av Nicolas Barreau på engelska som hette The ingredients of love, och den gillade jag. Undrar om det är samma bok översatt, det kunde vara det.

  SvaraRadera
 8. Håller helt med dig om kommenterandet. Dina två på-gång-böcker är jag dock obekant med!

  SvaraRadera
 9. Kommentarer är viktiga eftersom en vill ju känna sig lite sedd tänker jag.

  SvaraRadera
 10. Att ge och få kommentarer förhöjer den positiva upplevelsen av att bokblogga, utan tvekan. Det är så trevligt folk som läser (och ibland skriver!) böcker. :) Husdjuret är jag nyfiken på, många verkar ju gilla den.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.