torsdag 24 maj 2018

Väck mig när det är över av Anne-Lie Högberg

Väck mig när det är över är en trovärdig feelgood-roman om ett tungt ämne. Högberg beskriver skickligt moderskapets alla sidor, syskonkärlek, kärlek, missförstånd och rädslor när livet inte blir som man har tänkt sig.


Jag blir berörd och tycker mycket om boken.


Tidigt på julaftonsmorgonen tassar Agnes upp och duschar.
Hon njuter av att vara uppe innan familjen vaknar. När hon känner knutan i bröstet slår hon bort tankarna på att det skulle kunna vara cancer. Hon säger inget till sin man Tobias eftersom hon har fullt upp med att hantera konflikterna mellan tonåringarna i den nybildade familjen. Till råga på allt rasar visionen om en perfekt jul när hon inser att hennes syster bär på en mörk hemlighet.
Anne-Lie högberg
Väck mig när det är över
via Storytel
ISBN: 9789174619478
Finns hos Adlibris och Bokus

5 kommentarer:

 1. Den har jag läst och den var helt ok tyckte jag.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Den låter bra.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Här fastnar också det där med "feelgood" lite i halsen...

  Ha en härlig dag! :-)

  SvaraRadera
 4. Har läst hennes båda böcker och tyckt bra om dem :)

  SvaraRadera
 5. Ama: Det är feelgood när den är som bäst. Verklighetstrogen och inte rakt igenom klyschigt rosaskimrande. Precis som jag vill ha det :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.